Eilen hakuiltiin Paarentiellä. Meni taas vähän haisteluksi tyyliin "Emmä nyt, kun tässä on joskus ehkä ollut jotain syötävää", mutta saatiin jonkunmoiset treenit kasaan.

Tuitulle oli varattu viisi palkkaa, mutta lopetettiin neljänteen. Ensin oikeaan etukulmaan suora palkka. Tämä oli pienestä mutkasta huolimatta ihan hyvä. Sitten vasemmalle ilmaisu, maalimies oli melkein takarajalla. Tälle lähtiessä yksi kappale haahuiluja, joten lähetys uusiksi. Ilmaisu oli ok, Tuittu oli vaan tullut "väärälle" puolelle, mutta mm näppäränä vetäisi vararullan näkyviin.

Oikealle taas suora palkka. Maalimies oli vahingossa toisen merkin sijasta kolmannella, joten lähetin vähän väärästä kohtaa. Tuittu pyöri piilossa pusikossa tosi kauan, mutta löysi. Positiivista oli se, ettei nyt tehnyt mitään tynkäpistoa, vaan etsi sitkeästi. Neljäs ukko oli vasemmalla vähän matkaa hämypiilon takana. Tässä taas jotain haahuiluja, mutta uusintalähetyksellä Tuittu tarkisti hienosti piilon ja jatkoi ukolle. Tästä siis myös suora palkka.

Hakureissulla tuotiin Pirkkalaan myös Pialla ollut Into, vaikka Pia olisi tainnut sen mielellään pitää vaikka kokonaan... On se vaan mainio pakkaus ;) Tuittu taitaakin olla ainoa elävä olento, jonka mielestä Intossa ei ole mitään ihanaa.