Eilen treenailtiin agilityä, ehdittiin juuri ja juuri vääntää kaksi rataa ennen pimeän tuloa. Ensimmäisellä radalla tuli yksi keppivirhe (hosuin) ja toisella mentiin yksi hyppy väärään suuntaan. Muuten kerrasta puhtaat radat, mutta parannettavaa kyllä löytyi. Toisaalta muutama vaikeampi kohta sujui ihan kivasti.

Eniten oli sanottavaa muutamassa kaarroksessa ja ainakin yhdessä kohdassa, jossa Tuitun vauhti hiipui. Venähtäneet kaarrokset johtuivat ajoituksen pettämisen lisäksi taas ihan vaan siitä, ettei ohjaamiseni ollut tarpeeksi napakkaa ja "raivokasta". Harmi, kun en ole luonteeltani erityisen temperamenttinen tai aggressiivinen, Tuitun kanssa agilityradalla kun moisista ominaisuuksista olisi hyötyä...

Vauhdinhiipumiskohta oli sellainen pois päin hypättävä aita, jolla jäin vähän liian taakse ja Tuittu jäi himmailemaan. Olisin itse asiassa ehtinyt ihan hyvin hypyn taakse valssaamaan, mutta arvelin, että kisatilanteessa (vauhdin ollessa kovempi) olisin joka tapauksessa päätynyt valitsemaani ratkaisuun.

Puomi mentiin muutamaan kertaan, palkkasin ihan vaan kädestä. Kontakteille hiippailtiin enemmän ja vähemmän. Enemmän sen jälkeen, kun viskasin Tuitun takaisin kontaktille yhden (ja ainoan) varastamisen seurauksena. Keinu oli muuten tänään hyvä ja nopea.