Vuodenvaihde on kyllä mennyt ihan laiskotteluksi - siis Tuitun osalta. Itse olen ollut töissä ja Tuitun kanssa puuhailu on jäänyt kehnoon lenkkeilyyn. Eilen kuitenkin treenattiin hakua ja oli ihan kivaa :)

Otin Tuitulle pelkkiä suoria palkkoja. Maasto oli vasemmalta aika avoin ja kauttaaltaan melko helppokulkuinen (kun ei luntakaan näin tammikuussa ole...), joten pikkukoirankin kelpasi juosta. Ja se juoksi! Viime hakuilujen ihme jumittamisista ei ollut tietoakaan, vaan Tuittu eteni pistoilla hyvin ja löysi äijät syvältäkin metsän uumenista.

Ensimmäinen ukko otettiin vasempaan etukulmaan haamuna. Sille Tuittu varasti ja meni suoraan. Toinen oli sitten oikealla valmiina. Löytyi kiemurtelujen kautta. Seuraavaksi tehtiin vasemmalle tyhjä, joka oli lähestulkoon mainio. Tuittu irtosi tosi hyvin, mutta jäi taas hetkeksi ihmettelemään ennen takaisin tulemista. Paluumatkalla se teki vielä jonkin ihme kiemuran, kuin olisi saanut hajun jostain. Tuittuasteikolla kuitenkin kelpo suoritus.

Oikealla taas suora palkka valmiina, sekin löytyi mukavasti, vaikka oli aika kaukana. Piilolta keskilinjalle palatessa onnistuin jotenkin eksymään, enkä löytänyt oikeaa lähetyspaikkaa viimeiselle piilolle. Bongasin kuitenkin maalimiehen, joten lähetin sitten "jostain" oikeaan suuntaan. Tällekin Tuittu muuten taisi varastaa, mutta kutsuin takaisin (ja se tuli!).

Kaikkiaan varsin onnistunut (joskin aika helppo) treeni, josta jäi hyvä mieli. Tuittu ei haahuillut ja lähti pistoille joka kerta oikeaan suuntaan. Keskilinjalle palatessa sillä oli taas vähän kiire, joten jouduin huomauttelemaan yhdessä kävelemisestä. Muuten kuitenkin Tuitulta ihan hyvää työtä :)