Tänään taas raunioilla, ja sitkeästi jatkettiin ilmaisuja. Meni ainakin paremmin kuin viimeksi :)

Tuittu otettiin nyt ensimmäisenä. Oltiin ihan vaan tiellä ja ukot jäivät tien reunoille näkyviin. Ensimmäinen ilmaisu sujuikin moitteetta, vauhdilla ja innolla. Jes. Mutta toisella taas naksahti... Vähän aikaa annoin Tuitun juoksennella alueella, mutta kun se ei johtanut mihinkään, otettiin uudestaan. Toinenkaan lähetys ei tuottanut menestystä ja kolmannella kerralla nostettiin maalimies ylös ja otettiin ihan alusta. Sitten taas hyvä ilmaisu.

Kahdella viimeisellä tehtiin niin, että maalimies oli poispäin koirasta ja piti rullaa selvästi sivussa. Edellinen ukko oli suoraan Tuittua kohti ja piti rullaa melkein sylissään, minkä ajateltiin tuottavan hankaluuksia. Kaksi viimeistä ilmaisua olivatkin taas ihan nappisuorituksia. Mun ei tarvinnut oikeastaan edes kutsua Tuittua, vaan se lähti tuomaan rullaa melko itsenäisesti. Ainakin tällä treenikerralla saatiin siis suunta taas oikeaksi...

Tänään oli muuten ensimmäinen kunnon talvikeli, pakkasta varmaan 10 astetta. Jouduttiin sulatteleen radan avainta sytkärillä, että saatiin valot päälle (katkaisija siis lukkojen takana), sitten valoista pamahti sulake ja kotiin lähtiessä bemari ei meinannut millään lähteä käyntiin... Niin, ja kuljen autoon jo tottuneesti repsikan puolelta, kun kuskin puolen lukko on ikijäässä. Ah talvea, tätähän on odotettukin ;)