Termi agisähly sopii kyllä hyvin mun ja Tuitun agiliitelyihin... eikä sillä ole mitään tekemistä mailan ja pallon kanssa! Tänään huomasi, että on tosiaan ollut vähän joulutaukoa niin agilitystä kuin muustakin aktivoinnista. Koira oli ihan hiukan täpinöissään. Kun esim. otin siinä ennen treenien alkua vähän jalkojen välistä pujottelua, niin Tuittu piti semmoista kunnon turhautunutta rähinää, samalla vauhdikkaasti pujotellen ;) Radalla se mm. juoksi mutkaputkea pari kertaa ympäri, mikä ei sekään ole yhtään sen tapaista. Noh, olipahan hauskaa.

Tehtiin alkuun yksi rata, josta ei tullut taas yhtään mitään. Tuittu ehti huidella ties missä ja suorittaa ties mitä esteitä. Ei saatu putkeen mennyttä suoritusta, vaikka otettiin uusintakierros samalla radalla. Ei siinä mitään erityisen vaikeaa ollut (vaikeat kohdat menivät itse asiassa parhaiten), en vaan jotenkin jaksanut skarpata. Rata loppui puomiin, jonka kontakti sen sijaan meni hyvin. En antanut alas-käskyä, mutta Tuittu pysähtyi silti varmasti. Tosin käskyä merkittävämpi lienee vartaloapuni, jota en yrittänytkään muuttaa. Kippo odotti kontaktin jälkeen, ja hetken seisottamisen jälkeen vapautin Tuitun sille. Nyt se ei yrittänyt ennakoida.

Loppuun tehtiin pari pikkuharjoitusta, joissa ei ollut mitään kummallista. Pujotteluissa Tuittu oli kyllä tänään vähän huoleton, tuli pari kertaa keskeltä pois ja skippasi viimeistä väliä. Lopetettiin treenit puomille, jossa Tuittu sai loput ihanan kamalalle haisevat kissanruokansa.