Olipa katastrofaalinen agilitytreenireissu eilen. Mikään ei onnistunut. Kaikki alkoi kotona parkkipaikalla, kun auton kuskinpuoleinen (kiitos Mr. Murphyn) ovi oli jäässä. Ei siinä mitään, toinen etuovi aukesi ongelmitta, joten mikäs siinä kömpiessä. Semmoinen kiva pikkujuttu vaan, että takapenkin ollessa täynnä tavaraa jouduin virittelemään Tuitun kevythäkin etupenkille. Toi muuten mukavasti lisähaastetta siihen könyämiseen.

Tietenkin mun piti juuri samaisella kerralla poiketa matkalla kauppaan ostamaan Tuitulle kontaktinameja. Sama kömpiminen piti siis suorittaa kahteen kertaan myös Citymarketin parkkipaikalla. Parkkeerasin mahdollisimman sivuun, mutta taisin silti saada pari pitkää katsetta.

Treenien jälkeen kotiin lähtiessä huomasin, että kuskin oven saa auki sisäpuolelta kiskomalla nappulan ylös. Kotimatkakin sujui turvallisesti - tosin ilman taustapeiliä, joka oli irronnut ketterän autosta poistumiseni yhteydessä. Kotiin päästessä ovi oli jo sen verran sulanut, että kaukoohjainlukituskin toimi. Kiva.

Ja ne treenit sitten. Yllättäin mikään ei onnistunut. Olin koko ajan myöhässä ja väärässä paikassa. Tuittukin haahuili taas koko ajan nenä maassa eikä pysynyt lähdössä. Kontaktit se teki ihan hyvin, mutta yritti pari kertaa varastaa pysähtymisen jälkeen.

Nyt joulutauolle :)