Eilen taas yllättäen agilitytreenit. Kontaktisulkeiset jatkuivat, tällä kertaa mukana oli iltaruoka jaettuna neljään purkkiin. Tehtiin puomi joka kerta radan yhteydessä. Vein palkkakipon valmiiksi odottamaan parin metrin päähän kontaktista ja Tuitun ollessa kontaktilla hain kipon ja palkkasin kontaktille. Tuittu teki kontaktit kuuliaisesti, mutta hitaasti. Ajattelin, että voisin siirtyä aika pian kontaktille palkkaamisesta palkalle vapauttamiseen. Sillä voisi saada koko touhuun vähän potkua.

Radoillakin oli taas vähän sählinkiä. Heti ensimmäisen pätkän alussa meni kaarrokset pitkiksi, kun en ollut tarpeeksi skarppina ja Tuittukin tuntui vähän kyttäävän kontaktin päässä odottavaa kippoa. Sain sen kuitenkin yllättävän helposti jättämään kipon rauhaan, ja saatiin alkukiemuratkin menemään ihan kivasti. Mulla on nyt jotenkin itselläni aika hakusessa, että kummalla kädellä ja miten päin ohjaan Tuitun hypyille, joilta pitää kääntyä tiukasti. Välillä menee kaarros pitkäksi ja välillä Tuittu jarruttaa jo ennen hyppyä.

Pari pimeää putkeakin tuotti yllättäen vähän hankaluuksia. Kerran Tuittu jopa hyppäsi putken päälle, kun ei muutakaan keksinyt... Näitäkin olisi ihan hyvä treenata joskus. Varsinaisten treeniratojen välissä otettiin myös rengasta hankalasta kulmasta, mikä oli Tuitulle varsin vaikeaa. Ei riitä, että ohjaan sen esteelle, vaan mun on ohjattava se oikeasti renkaan keskelle. Tästä ei taida tulla Tuitulle ikinä varmaa estettä.

Kotona Tuittu kyttäsi iltaruokaa sitkeästi koko illan. Ei polo ilmeisesti ymmärtänyt, että söi sen jo. Tai sitten vain yritti huijata... ;)