Tänään rauniotreenit. Sääkin oli lähes normaali, mitä nyt menomatkalla vähän satoi vettä ja kaikkialla oli sulaneesta lumesta ihan märkää... Lämpöasteita oli kuitenkin varmaan yli viisi, joten ei mitään varaa valittaa.

Uskaltauduin ottamaan Tuitulla irtorullailmaisuja. Kaksi ekaa ukkoa olivat helpoissa piiloissa ihan lähellä. Ensimmäinen ilmaisu meni ihan moitteetta, toisella Tuittu taas eksyi rullan otettuaan ja jouduin kutsumaan sitä. Mutta siihen nähden, että kokeiltiin ilmaisua ensimmäistä kertaa kasoilla, treeni meni tosi hyvin.

Kolmantena oli vielä suoraa palkkaava äijä takakulman kopissa. Se löytyi niin nopeasti, että ehdin kadottaa Tuitun silmistäni ja löysin sen vasta piilolta.

Koska etsiminen on Tuitulla aika hyvin hallussa, niin ajattelin nyt ottaa ilmaisun mukaan raunioillekin. Saa itsekin jotenkin uutta puhtia tähän treenaamiseen, kun on konkreettisesti joku uusi juttu, jota harjoitella. Ainahan siinä etsimisessä ja alueen tutkimisessakin on kehitettävää, mutta välillä on kieltämättä tuntunut, että junnaamme vain paikoillamme. Nyt kun voi keskittyä ilmaisuihin, edistymisenkin huomaa ihan eri tavalla.