Tänään maanantaiset agilitytreenit. Tavoitteena oli saada kontaktisulkeiset hyvälle alulle. Mulla oli mukana kuusi pientä purkkia, joissa nokareelliset koiranmakkaraa.

No, päivän treeniradoilla ei menty puomi kuin kertaalleen. Syöttelin sitten loput viisi kipollista tunnin lopuksi pelkkää puomia hinkaten. En tehnyt mitään ihmeellistä, ideana oli saada vain Tuittu hoksaamaan, että kontaktilta saakin herkkua. Juoksin suunnilleen Tuitun rinnalla ja palkkasin sen kontaktille. Pari kertaa jätin sen kontaktille odottamaan ja hain palkkakipon repulta.

Pialle muuten kiitos häiriöistä muistuttamisesta. Ajattelin jatkaa tähän tyyliin nyt vähän aikaa ja vaikeuttaa / lisätä häiriötä sitten pikku hiljaa. Toivon mukaan jossain vaiheessa Tuittu tekee oikeaoppisia kontakteja, vaikka esim. Irma heiluttelee ruokakippoa puomin päässä... Mulla on itselläni ainakin tällä hetkellä semmoinen kunnon "prkl, mehän saadaan tää homma toimimaan!" -asenne päällä, toivon tosissani, että se tuottaa jotain tulosta.

Muuten treeneissä ei tänään mitään kummallista. Pari ansaestepaikkaa tuotti vähän harmaita hiuksia, mutta niistäkin selvittiin. Kerran Tuittu myös aloitti pujottelun väärin. On se jotain oppinut, kun nykyään pujotteluvirheet ovat enemmän poikkeus kuin sääntö :) Niin, ja koettiin me yksi aika paha läheltä piti -tilanne, kun meinasin juosta putkesta putkahtaneen Tuitun yli... Ihan hyvä olisi varmaan pitää mielessä, että tuommoisessa kolarissa pieneen koiraan voi ihan oikeasti sattua, ja suunnitella ne ohjauskuvionsa vähän huolellisemmin.