Noin niinkuin nätisti sanottuna. Tämänpäiväisen kokeen jälkeen on kyllä syytä ihan oman mielenterveyden takia jäädä kisatauolle... Kisattiin Luopioisissa, tuomarina Salokanto. Tuittu oli tosi reippaalla ja vauhdikkaalla tuulella ja teki mm. loistavat ruudun ja tunnarin. Vastapainoksi nollattiin vaihteeksi "takuuvarma" paikallamakuu (tästä se suurin harmistus) ja luoksetulo.

Liikkeet tehtiin taas yhdessä pötkössä, ja tässä pisteet & kootut selitykset:

Paikallamakuu 0 - Juteltiin piilossa kanssakisaajien kanssa, ja ehdin juuri kehua, kuinka nykyään jo luotan koiran paikallamakuuseen. Olipahan aika ankea palata kehään ja nähdä Tuitun istuvan :( Se tärisi, joten liekö noussut ihan kylmyyttään...?

Seuraaminen 7,5 - Aika kehnoa. Haahuilua ja väljyyttä, vaikka välillä oikein hyvääkin. Tehtiin myös kaikki kahden askeleen siirtymiset ja paikalla kääntymiset. Ne tuli tehtyä, muttei tietenkään kovin nätisti.

Istuminen 5 - Tämäkin vielä. Ei istunut ensimmäisestä, joten annoin toisen aika painokkaan käskyn.

Luoksetulo 0 - Oli noussut istumaan pois kävellessäni. Seisominen tuli läpi kahdesta käskimerkistä huolimatta, loppu ok.

Ruutu 9,5 - Tuittu lähti kauheata vauhtia, kaarsi ensin vähän vasemmalle (kehänauhan luona oli ylimääräinen merkki, joka saattoi hämätä), mutta löysi hyvin ruutuun. Kuin ihmeen kaupalla sain sen pysähtymäänkin... Sivulle tulo meni pitkäksi, siitä puolikas piste.

Hyppynouto 9,5 - Loppuasento vähän huono, muuten erinomainen.

Metallinouto 8 - Tutut kuviot, muutama pyöräytys ja nuolaisu. Treenivinkkejä metallikapulaan nopeaan nostamiseen otetaan vastaan...

Tunnari 10 - Tähän olen kyllä supertyytyväinen :) Tuittu nosti ja toi oman heti sen kohdalle osuttuaan (taisi olla toinen kapula). Kokonaisuudessaankin tosi vauhdikas suoritus.

Kaukot 8 - Viimeisten vaihtojen aikana Tuittu alkoi kytätä liikkeenohjaajaa. Yleisö ihastelikin, että ompa viisas koira, kun osaa lukea... Näytti tosiaankin ihan kuin Tuittu olisi katsonut oikeat asennot lo:n kyltistä ;) Kaikki vaihdot tuli tehtyä, mutta etenemistä kertyi lähemmäs koiranmitta.

Kokonaisvaikutus 8 - Olihan siinä taas paljon hyvääkin.

Yhteensä 198,5 pistettä ja siis kolmonen. Sijoitus toinen (kolmesta).