Treenailtiin vähän tokoa lähikentällä. Aloitettiin merkillä, jonne lähettelin Tuittua jostain viiden ja kymmenen metrin väliltä. Muutama toisto oli ihan hyviä, mutta tätä kannattaa varmaan vielä vahvistaa naksulla. Sitten otettiin "ohjattua" niin, että vein Tuitun merkille ja noutokapulan viiden metrin päähän vasemmalle tai oikealle. Palasin itse viitisen metriä taaksepäin ja käskin hakemaan. Tehtiin muutama toisto molempiin suuntiin.

Luoksetuloa otin pari kertaa, ensin pysäytys pidemmältä matkalta käsimerkillä ja sitten lyhyemmältä naminheitolla. Molemmat hyviä. Tehtiin myös tunnari. Tuittu otti omansa aika pian sen kohdalle osuttuaan, mutta tiputti sen hetkeksi ja arpoi vielä seuraavan kanssa. Palasi kuitenkin oikealle ja toi sen. Tästä arpomisesta pitäisi kyllä päästä eroon. En oikein tiedä, pitäisikö alkaa kehua sitä heti, kun se ottaa oikean vai...?

Lopuksi tehtiin vielä vähän kaukoja, jotka istu-seiso mukaanlukien oikein hyviä. Pidemmässä sarjassa Tuittu alkaa kyllä kytätä takapalkkaa ja kääntyä vinoon. Lisäksi taidettiin ottaa vielä pari kertaa merkkiä sekä pätkä seuraamista.