Meillä oli agilityssä tänään tehotreenit - hajaannuttiin kaikki kuusi koirakkoa eri pisteisiin hinkkaamaan erilaisia harjoituksia. Yhdessä treenattiin välistävetoja ja ohivientejä, yhdessä puomia ja hankalaa keppikulmaa, yhdessä hyppysuoralla irtoamista ja yhdellä aan kontaktia. Ihan hyvä idea, ehdittiin tehdä varmasti enemmän kuin normaalityylillä.

Lisäksi tehtiin sitten vielä pari perinteisempää rataharjoitusta. Onnistuin muutaman kohdan sössimään, vaikka ei niissä mitään erityisen vaikeaa ollut. Yhdessä kohdassa innostuin kokeilemaan viime kerralla treenattua takaa kierrättämistä. Ei se ihan ekasta kerrasta onnistunut, mutta parin yrityksen jälkeen tuntui jopa ihan luontevalta. Pitää vaan muistaa, ettei koira irtoa sinne taakse ihan yhtä hyvin, vaan se pitää saattaa vähän pidemmälle.

Kontaktit Tuittu teki tänään aika hyvin. Otin tunnin alussa puomia pari kertaa niin, että kontaktin jälkeen oli namikippo odottamassa. Muuten palkkailin satunnaisesti, pääasiassa suoraan kädestä. Aalla Tuittu tuli tunnollisesti alas asti.