Aamulla jouduin lähtemään hakutreeneihin juuri, kun agilityn mm-kisojen medien finaalissa alkoi olla tiukimmat paikat. Soittelin sitten jännitystä puhkuen Einarille, joka sai hakata tulossivun päivitysnappulaa puolestani... Keskustelu kulki jotensakin näin: "No täällä on joku suomalainen kärjessä"..."Niin kuka suomalainen?" ..."No joku suomalainen!"... "Jaa Suomalainen?!" Sitten selviteltiin, että vieläkö joku on starttaamatta, ja lopulta päästiin yhteisymmärrykseen, että kyllä se Suomalainen nyt vaan voitti. Loistavaa Jari ja Frodo!!!

Ja kun treenit oli treenattu, huomasin Katilta tulleen viestin, että Svantesta on tullut TVA :) Kati oli konkannut kipeän polvensa ja treenaamattomuudesta kierroksilla käyvän Svanten kanssa sitkeästi kokeen läpi ja kerännyt juuri tarvittavat 256 pistettä. Varmasti makea ja ansaittu 1-tulos.

Hyvien uutisten välissä sitten tosiaan tehtiin hakutreenitkin... Oltiin sakemannikentän viereisessä metsässä, joka olikin mulle ihan uusi paikka. Maasto oli melko avointa ja suht helppokulkuista, mutta puiden takaa ja maakuopista löytyi kuitenkin sopivasti piiloja.

Aloitin Tuitulla tyhjällä vasempaan etukulmaan. Tuittu tuli samaa reittiä takaisin, mutta tuli kuitenkin hyvin. Sitten otettiin oikealle irtorullailmaisu. Maalimies oli aika lähellä, mutta kuitenkin näkymättömissä. En edes ehtinyt huomata, koska Tuittu pääsi äijälle asti, kun se jo tuli mua kohti rulla suussa. Tämä siis tosi hyvä.

Sitten oli suora palkka vasemmalla kunnon maakuopassa, jonne Tuittu ei onneksi pudonnut... Sille lähetettäessä oli vähän sählinkiä, kun Tuittu päätti taas jostain syystä lähteä oikealle. Kun näin sen kyttäävän oikealle, yritin vielä astua pari askelta eteenpäin, mutta en vaan saanut sitä oikeaan suuntaan. Kutsuin sen takaisin, ja vaikka Tuittu sai siinä vetkutellessaan jo hajun, sain sen jopa tulemaan takaisin. Toisella yrityksellä se sitten lähtikin täpöjä oikeaan suuntaan.

Seuraavaksi toinen tyhjä oikealle, jossa Tuittu jäi taas haahuilemaan. Muutaman kutsun jälkeen se tuli - taas samaa reittiä. Viimeisenä oli sitten suora palkka vasempaan takakulmaan, mikä onnistui hyvin.