Tänään siis toko-koe Ylöjärvellä Mutalassa, tuomarina Riitta Räsänen. Koe oli tuloksellisesti aikalailla uusinta edellisestä - 3-tulos ja luokkavoitto. Liikekohtaiset pisteet menivät kuitenkin vähän ristiin, eli luoksetulosta ja metallista saatiin pisteitä, mutta ruutu ja tunnari menivät nollille. Ruudusta saan kyllä syyttää ihan itseäni, hosuin lähetyksen kanssa, kun olisi pitänyt röyhkeästi vain ottaa kunnolla aikaa Tuitun valmisteluun. Liikkeet tehtiin sekoitetussa järjestyksessä ja koe alkoi ruudulla.

Ja näin se eteni:

Ruutu 0 - Huomasin, ettei Tuitulla ole hajuakaan, mitä ollaan tekemässä, mutta silti vastasin olevani valmis ja lähetin sen ruutuun. Ensimmäisestä käskystä se lähti nuuskimaan maata parin metrin päähän ja tuli takaisin sivulle. Toisella käskyllä se haahuili ruutuun asti, mutta en saanut sitä pysähtymään. Voi tyhmyys.

Seuraaminen 7,5 - Kontakti pysyi hyvin ja olin itseeni tyytyväisempi kuin viime kokeessa. Väljyyttä tuli varsinkin käännöksissä.

Luoksetulo 7 - Pia sanoi, että mun käsimerkkikin oli ihan sellainen, että "ei se kuitenkaan pysähdy"... Seisominen tuli siis läpi, maahanmeno ja sivulletulo ok.

Hyppynouto 10 - Unohdin sanoa hyppy-käskyn, mutta toimi se näköjään pelkällä hae-käskylläkin.

(tauko)

Istuminen 10 - Yritin olla antamatta vartaloapuja, mutta ihan vähän oli pakko varmistella... Ei ilmeisesti liikaa.

Tunnari 0 - Positiivista oli, että nyt Tuittu lähti heti ekasta käskystä. Se otti oikean aika nopsaan, mutta tiputti sen, arpoi ja toi väärän. Ei vaan polla kestä. Treenivinkkejä kellään?

Kaukot 8 - Muuten tosi hyvät vaihdot, mutta istu-seiso jäi tekemättä.

Metallinouto 10 - Oli kyllä vähän helppo 10. Tuittu pyöritti ja nuoli kapulaa muutaman kerran ja toi ravia / löysää laukkaa. Mutta toi kuitenkin, mikä oli siis erittäin positiivista :)

(tauko)

Paikallamakuu 10 - Vieressä vinguttiin ja istuttiin, mutta ei haitannut :)

Kokonaisvaikutelma 9

Yhteensä 209,5 pistettä.