Treenattiin ryhmäpaikallamakuuta Eteläpuistossa, mukana Tuitun lisäksi kolme koiraa. Ja kun sinne asti mentiin, treenattiin sitten muitakin liikkeitä.

Paikallamakuu (2 min) oli hyvä. Siitä palkaksi naudanmahaa, joka maistui Tuitulle niin hyvin, ettei se malttanut millään lopettaa kipon nuolemista. Miten joku niin kuvottava mössö voi olla jollekin tuollaista herkkua...?! Makuun jälkeen otettiin vielä ihan tosi lyhyt istuminen, jossa Tuittu pysyi hyvin.

Lisäksi taisin ottaa jossain määrin kaikkia voin liikkeitä hyppynoutoa lukuunottamatta. Missään ei ollut mitään kovin erikoista. Luoksetulon seisomiset (kolme namilla, yksi käsimerkillä) oli ihan ok. Ruudun kanssa oli taas alkuun hahmotusongelmia (pitäisi ehkä ottaa ennen koetta vielä joku helppo lähetys). Metallinoutokapula oli taas vähän ällö, sen kanssa oli vähän häslinkiä. Teippauksetkin (toinen laippa on kiinni pakkausteipillä ;) ) pettivät siinä kapulaa heitellessä. Tunnari oli vähän levoton, Tuittu kiersi kapulat moneen kertaan, mutta toi oman vääriä nostelematta. Kaukoja tein yksittäisistä asennonvaihdoista palkaten.

Hirveitä ei enää ehditäkään tehdä ennen sunnuntain koetta. Tuittu pääsi treenien jälkeen mummulaan hoitoon (ja lihomaan), kun lähden itse pariksi päiväksi Virroille excursiolle. Lauantaina mennään Helsinkiin Frieskies Cup -finaaliin. Ei siis tarvitse taas muutamaan päivään miettiä, mitä tekisi.