Treenattiin agiliitoa ensimmäistä kertaa rempatulla navetalla. Kyllä nyt ohjaajan kelpasi juoksennella pehmeällä ja tasaisella alustalla... koiran tassut toki sutivat entiseen malliin.

Ensimmäinen rata onnistui meiltä ihan kerrasta. Mutkat luisti vähän pitkäksi, mutta se menköön ihan alustaan tottumattomuuden piikkiin. Kahdella muulla radalla saatiinkin sitten vähän hinkata, kun en muka ehtinyt Tuittua kääntämään... Muutaman yrityksen jälkeen ehdin ihan hyvin, kun vaan tajusin pistää tossua toisen eteen. Mitenköhän sitä oppisi liikkumaan?

Lopuksi sain jostain päähäni tehdä puomin kontakteja niin, että heti kun Tuitun etutassut olivat maassa (ja takajalat kontaktilla), vapautin sen ja heitin namin parin metrin päähän. Parilla toistolla tunnuin saavan kontakteihin vähän vauhtia. Oikeastihan mun pitäisi tehdä noilla kontakteilla jotain paljon radikaalimpaa, jos aikoisin saada ne toimimaan kisoissakin... Mutta kai tämmöistä pikkujuttuakin voisi kokeilla.

Niin, ja jossain välissä lainasin navetalta löytämääni metallikapulaa (semmoinen pieni, mutta painava) ja otin muutaman lyhyen noudon. Kolmannella tai neljännellä kerralla Tuittu jo otti kapulan ilman mälväämistä.