Eilen treenatiin syksyn viimeistä kertaa Eteläpuistossa. Viimeistä rataa juostessa oli jo niin hämärää, että esteiden hahmottaminen alkoi vaikeutua. Esteitä kannettaessa laitettiinkin jo auton valot koppia kohti, että nähtiin jotain. Loppuverryttelykin oli aika epämiellyttävää, kun joka puolella oli vain pimeää pusikkoa.

Tuittu tuntui tänään tosi hyvältä. Sain siihen pujottelussa ihan uuden vaihteen, kun vain vähän vedätin nami kädessä. Tuli vähän semmoinen tyhmä olo, että näinkö helpolla sitä vauhtia saa, en sitten aikaisemmin tajunnut...!

Ratammekin sujuivat ihan kivasti, en sössinyt kovinkaan montaa kertaa. Puomin kontaktit Tuittu teki taas hitaasti, mutta hyvin. Palkkailin niistäkin nyt aina välillä. Viimeinen rata oli hauska "luovasti suunniteltu" rata, jolla päästiin kääntämään, vääntämään ja tunkemaan pienistä väleistä. Kummasti tuo treenaamiseen uutta potkua, kun rataprofiili poikkeaa edes vähän mistään tavanomaisesta. Agility voi ihan oikeasti olla hauskaakin :)

Ai niin, ennen hyppelyitä treenasin vähän tokoa. Luoksetuloja läpijuoksuina ja pysäytyksinä namia heittämällä, ruutua, kaukojen istu-seisoa, metallinoutoa, tunnaria ja paikallamakuu parin vesikoiran kanssa. Tunnarissa Tuittu vaihtoi ensimmäisellä kerralla jo ottamansa oikean väärään, toinen kerta oli hyvä. Muut liikkeet ihan ok.