Muutaman päivän laiskottelun jälkeen otin itseäni ja Tuittua niskasta kiinni ja raahasin meidät lähikentälle tokoilemaan. Tai ei Tuittua kyllä tarvinnut raahata, se oli ilmeisen innoissaan, kun näki minun pakkaavaan juustoa mukaan ;)

Aloitettiin muutamalla luoksetulolla. Ensin naminheittopysäytys, sitten käsimerkkipysäytys (kaukaa), läpijuoksu ja lopuksi vielä naminheitto. Kaikki oli hyviä, käsimerkkikin toimi hienosti. Seuraavaksi mentiin ruutuun. Virittelin Tuittua kunnolla ja otin pari muutaman askeleen seuraamispätkää ruutua kohti. Saatiinkin hyvä ruutuunmeno kerrasta. Vapautus ja palkka pahvista. Ahneena yritin sitten vielä toista lähetystä kauempaa, mutta Tuitulla meni pasmat sekaisin ja se lähti ihan väärään suuntaan. Pienellä helpotuksella saatiin sitten vielä toinen onnistuminen. Olin muuten tehnyt ruudun ensimmäistä kertaa vinoon, eli se ei ollut kentän sivujen suuntaisesti.

Sitten otettiin yksi metallinouto muuten kisamaisesti, mutta juoksin karkuun Tuitun ottaessa kapulaa. Voisi se lujempaakin tulla, muuten tämä hyvä. Metallin jälkeen tehtiin tunnari, jossa saatiin onnistuminen heti kerrasta, jes. Tuittu tosin tiputti taas oikean sen otettuaan, mutta enemmänkin puolivahingossa huonon otteen takia. Se ei siis jäänyt arpomaan muiden kapuloiden välillä, vaan nosti oman samantien takaisin.

Lopuksi hinkattiin vähän seuraamista. Palkkailin perusasennoista aika lyhyiden pätkien välissä. Tuitulla oli motivaatio ja kontakti kohdallaan, mutta perusasentojen paikka vähän väljä.