...mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana. Käytiin tokoilemassa Orivedellä ja saatiin kotiintuomisiksi 254,5 pistettä. 1-tulos jäi siis puolentoista pisteen päähään ja tuomari Aino Juhantalo-Kakkolakin oli ihan nolona kilpailukirjaa luovuttaessaan ;)

Liikkeet tehtiin yhdessä pötkössä.

Paikallamakuu 9 - Tuittu oli kuulemma vähän liikuttanut etupäätänsä alussa.

Seuraaminen 8 - Käynnistyminen oli vähän vaikeaa, Tuittu jäi ihmettelemään lo:n rapisevia papereita ja lähellä liikkuvaa tuomaria. Loppu oli ihan hyvä. Kuvioon kuului myös kaksi askelta oikealle ja vasemmalle.

Istuminen 9,5 - En tiedä mistä puolikas tipahti, kuulemma hyvä istuminen.

Luoksetulo 7 - Tuittu melkein pysähtyi käsimerkistä, mutta annoin toisen käskimerkin, jotta sain sen pysähtymään. Muuten taas ok.

Ruutu 10 - JES! Lo vähän sekoili käskyissään (mm. unohti antaa luvan koiran kutsumiseen...), mutta Tuittu oli taitava.

Hyppynouto 9 - Tuittu nousi ylös, kun otin kapulaa. Muuten tosi hyvä ja vauhdikas nouto.

Metallinouto 9 - Taas ne pakolliset pyörittelyt ja nuolemiset...

Tunnari 7 - Yhtä arpomista. Kun Tuittu nosti oikean toiseen kertaan, annoin sille uuden käskyn. Sainpahan sen tuomaan oikean.

Kaukot 5 - Tuittu oli jotenkin ihan pihalla, katseli muualle eikä ollut ollenkaan kuulolla. Molemmat seisomiset jäivät tekemättä.

Kokonaisvaikutelma 9 - Tuomari tykkäsi kovasti.

Otin kaukoja vielä kokeen jälkeen kehän vieressä, ja aika jumissa ne tuntuivat olevan :( Hetken hinkkaamisen jälkeen saatiin ne taas toimimaan, mutta saa nyt nähdä miten huomenna käy. On tää vaan turhauttava laji - aina kun yhden jutun saa toimimaan, toinen hajoaa käsiin.