Tänään oltiin mukana testiryhmässä, kun Mia Laamanen oli kouluttamassa kouluttajia. Jäi siitä itsellekin jotain korvan taakse.

Ehdittiin tehdä kaksi harjoitusta. Ensimmäisellä radalla oli pujottelun avokulmia, pimeisiin putkiin vientejä ja ansaesteitä. Tuittu teki keinun vähän hitaasti ja haisteli pujotellessa maata. Ensimmäisestä putkesta tullessa se vähän eksyi, muuten rata meni ihan kivasti. Toisella yrityksellä otin sen paremmin haltuun putken suulta, jolloin sujui paremmin. Kotiläksyksi saatiin keinun ja pujottelun treenausta namikädellä vedättämällä, jotta niihin saisi vauhtia. Muutenkin nameja voisi pitää enemmän kädessä.

Toinen harjoitus oli muutamalla hypyllä pyörimistä aan ollessa houkuttelevan lähellä. Pari kertaa Tuittu pääsikin aalle, kun en ottanut sitä tarpeeksi haltuun ennen hyppyä. Muurilta kääntymistä kokeiltiin kahta eri kautta, jotka molemmat menivät meiltä ihan hyvin ja aika lailla yhtä nopeasti. Molemmilla tavoilla Tuittu tosin ponnisti muurin palikoista, joten sekin kaipaa estetreeniä.