Oltiin pitkästä aikaa raunioilla. Treenattiin jatkokurssilaisten kanssa, meidän ryhmämme sai alueekseen uuden koppirakennelman. Häiriöitäkin oli ihan mukavasti, kun palomiehet pistivät viereisiä kontteja palamaan. Päästiin myös testailemaan mikrosirulukijaa. Tuitun siru löytyi jostain kaulalta.

Otin Tuitulla kaksi irtorullailmaisua. Äijät olivat helposti lähipuskissa, mutta Tuittu löysi kummatkin vasta pienen harhailun jälkeen. Jännäsinkin vähän, miten rullan tuonnit onnistuvat pienen etsimisen jälkeen, mutta hyvin Tuittu otti rullan molemmilla maalimiehillä. Edelleenkään se ei tosin lähtenyt tuomaan sitä ilman kehoitusta - tähän täytynee alkaa puuttua.

Kolmas äijä oli koppien alakerrassa (en viitsinyt laittaa Tuittua suotta metallirappusille, ettei se telo tassujaan). Tuittu tarkisti hienosti koko kopin ja osui sattumalta vasta viimeiseksi oikeaan huoneeseen.

Treenien jälkeen treenasin vielä vähän tokoa kentällä. Otin muutaman luoksetulon, läpijuoksun jälkeen pysäytyksiä pelkällä käsimerkillä ja namia heittämällä. Nyt Tuittu pysähtyi joka kerta. Ruutuun yritin lähettää taas liian kaukaa, ja jouduin siirtymään pari kertaa lähemmäksi. Kun Tuittu vihdoin hoksasi ruudun, lähetys onnistui kauempaakin. Tehtiin vielä yksi toisto, kun olin ottanut välissä kaukoja.

Kaukoissa hinkkasin istu-seisoa. Se meni maks. jostain kolmesta metristä hyvin, mutta pidemmällä matkalla Tuittu siirsi etutassuja. Mulla alko tietty jo palaa käämit, mutta Tuittu ei onneksi tehnyt mitään jumia, vaan nousi kumminkin joka kerta. Lopetettiin muutaman läheltä onnistuneen toiston jälkeen.