Tänään oli tosi tökkivät agilitytreenit. Tuntui samalta kuin lauantain kisoissa: mistään ei tullut mitään. Kaikkea ei-toivottua kyllä sattui ja tapahtui.

Ennen treenejä käytiin alkuverryttelemässä läheisessä metsässä. Siellä Tuittu bongasi hirven ja ajoi sen karkuun. Itse bongasin muutaman hirvikärpäsen. Takaisin tultua treenattiin vähän ruutua, eikä siitäkään meinannut tulla mitään.

Agilityosuuteen päästyämme tehtiin suunnilleen tällaisia ratoja. Ei siis mitään erityisen vaikeaa, mutta mikään ei kyllä sujunut helpollakaan. Tai, no, pujottelun aloitukset olivat kyllä pääsääntöisesti hyviä :) Varsinkin rengas (joka oli oikeasti suunnilleen samassa linjassa viereisten hyppyjen kanssa) ja aa-putki -kompleksi aiheuttivat päänvaivaa.

Kolmannella radalla aloin kaiken lisäksi nähdä tähtiä ilmeisesti migreenin oireena... Pieni sininen pilleri onneksi auttoi, mutta olo ei tosiaan ollut terävin mahdollinen ;) Tuittukin taisi jo vähän väsähtää, sillä se jätti pujotteluja kesken ja juoksi putkesta ohi.

Pisteenä iin päälle treenit loppuivat vähän ikävästi. Oltiin lähdössä kentältä pois, kun omaa tuntiaan odottava maksikoira repäisi pantansa rikki ja kävi Tuitun päälle. Mitään jälkiä ei onneksi tullut, eikä Tuittukaan vaikuttanut kovin järkyttyneeltä. (Voisi melkein sanoa, että se oli jopa tyytyväinen päästyään tappelemaan...)

Mutta ois kyllä ihan kiva, jos ensi kerralla sujuisi vähän paremmin.