Käytiin kimppapaikallamakuutreeneissä jäähallin parkkipaikalla ja tokoiltiin samalla muutenkin. Kimppatreenit jäivät kyllä vähän vajaiksi, kun meitä sadesäälläkin innokkaita ;) treenaajia oli vain kaksi. Otettiin kuitenkin paikallamakuu. Mentiin ensin molemmat piiloon, ja kun jossain vaiheessa kurkkasin koiria, oli Tuittu noussut seisomaan :( Se ei siis edelleenkään pidä märästä asfaltista. Laitoin sen takaisin maahan, olin vähän aikaa näkyvissä ja vähän aikaa piilossa, ja loppuajan se pysyi hyvin.

Sitten kävin tekemässä ruudun valmiiksi ja treenasin luoksetuloja. Tein taas läpijuoksuja, naminheittoja ja yhden käsimerkillä pysäytyksen. Sitten koitettiin ruutua, jota Tuittu ei taas meinannut löytää. Se ei vaan osaa hakea merkkejä, jos ei ole nähnyt esim. minun vievän kosketusalustaa ruutuun. Ensin Tuittu ei edes irronnut, ja kun sain sen etenemään, se kaarsi taas ruudun vasemmalle puolelle ja meni sivusta sisään. Palkkasin siitäkin, mutta otettiin uusi yritys, jolloin se meni suoraan ruutuun ja sain paremman palkan.

Seuraavaksi tehtiin pari tunnaria. Kapuloita oli reilu 10. Molemmilla kerroilla Tuittu toi oman vääriä nostelematta, mutta arpoi taas jonkun aikaa ja palasi omalle sen jo ohitettuaan. Tunnarissa on kyllä jo selvästi enemmän tekemisen meininkiä, Tuittu menee nuuskimaan kapuloita, eikä vain häsellä niitä viskoen.

Tunnarin jälkeen koitettiin ruutua toisesta suunnasta. Taas Tuittu hakeutui vasemmalle ja meni sivusta sisään! Otin väliin pätkän seuraamista (jos se saisi koiran vaikka unohtamaan ruudun suunnan), ja toisella yrityksellä se meni taas suoraan ruutuun. Tästä taas palkaksi kissanruokaa.