Nyt on sitten voittajaluokka korkattu. Ensimmäisenä hehkutukset: Tuittu meni ruutuun ja toi oikean tunnarikapulan! Vastapainona mokailtiin varmemmissa liikkeissä, mutta kokonaisuudessaan saatiin sitä, mitä haettiin - kokemusta. Kaupan päälle tuli 3-tulos ja luokkavoitto. Tästä on ihan hyvä jatkaa.

Tässä liikkeet arvosanoineen ja koottuine selityksineen:

Paikallamakuu 9 - Tuittu makasi koko ajan pää ylhäällä ja tarkkaavaisena, jossain vaiheessa oli kuulemma kytännyt Katia. Piste meni "taakse jääneestä" perusasennosta.

Seuraaminen 8 - Välillä kontakti unohtui ja koira väisteli. Jostain syystä en osaa kävellä kokeessa rennosti, vaan liikkumisesta tulee väkinäistä ja kankeaa, jolloin Tuittukaan ei esitä parastaan. Kasi oli tästä seuraamisesta tosi hyvin. Askeleen siirtymisiä ei ollut ollenkaan. Hidas osuus meni hyvin.

Istuminen 9 - Hiljensin vähän vauhtia käskyn yhteydessä, muuten hyvä.

Luoksetulo 0 - Tuittu tuli seisomisen läpi ja annoin maahan-käskyn myöhässä. Maahanmeno ja sivulletulo olivat ihan ok.

Ruutu 7 - Tuittu meni ruutuun suoraan ja ihan hyvällä vauhdilla, pysähtyi hyvin, mutta meni maahan vasta toisella käskyllä. Loppuosuus meni hyvin, koira tuli ihan oikealle puolelle (siis vasemmalle) ;) Pisteisiin vaikutti myös vartaloapuni käsimerkin yhteydessä.

(Tässä välissä tuli tauko, eli liikkeet tehtiin kahdessa erässä)

Hyppynouto 10 - Ei mikään supernopea, mutta siisti.

Metallinouto 0 - Tuittu varasti, eikä ottanut kapulaa suuhun. Ei siis olisi voinut huonommin mennä :D Se yritti ottaa kapulaa ihan tosi kauan, mutta ei vaan kyennyt... Kapula oli painavampi kuin omamme, en tiedä olisiko se sitä nostanut.

Tunnistusnouto 6 - Tuittu ei reagoinut ensimmäiseen käskyyn, mutta toisella meni suoraan kapuloille. Se tiputti oman jo kerran suustaan ja arpoi vähän aikaa, mutta toi siis kuitenkin oikean, jee! Kapulat oli rivissä, mitä ei olla oikeastaan edes treenattu.

Kauko-ohjaus 9 - Ihan nätit vaihdot, pientä liikkumista. Ensin noustiin seisomaan, mikä meni hyvin.

Kokonaisvaikutus 7,5 - Ei ihan hyvä, mutta melkein :)

Yhteensä 211,5 pistettä.