Agilitykisat, kaksi starttia. Sää oli aamuisista pilvistä huolimatta aurinkoinen ja välillä jopa tuskaisen kuuma. Tuittu oli vähän löysän oloinen, enkä kyllä saanut itsestänikään kaikkea irti.

Ensimmäinen rata meni ihan pipariksi. Tuittu teki heti alkumetreillä lentokeinun, enkä saanut virheen jälkeen skarpattua itseäni ohjaamaan kunnolla. Otettiin vielä kiellot aalta ja yhdeltä hypyltä, lopputulos siis 15 ja muutama sekunti yliaikaa.

Toinen rata meni paremmin, vaikka Tuittu ei ollut parhaimmillaan, vaan liikkui vähän huonosti. Paria kaarrosta lukuunottamatta kuitenkin ihan siisti rata, 0-tulos ja 2. sija. Toisen radan kontaktitkin olivat ihan kohtalaiset. Mistään pysähtymisistä nyt oltu ikinä kuultukaan, mutta...

Kisojen jälkeen Kati liikkeenohjasi meille yhden tunnarin. Tuittu ei reagoinut ensimmäiseen käskyyn ja toisella se lähti nuuskimaan maata... Ratkaisi kuitenkin homman ilman apuja, meni kapuloille ja toi vähän levottomasti etsittyään oman. Oli tää nyt sentään eilistä parempi. Tehtiin vielä yksi luoksetulo läpijuoksuna ja yksi seisomaan pysäytyksellä.