Tänään välillä agiliitoa. Päästiin pitkästä aikaa treenaamaan kontaktejakin, kun radalla oli sekä puomi että aa. Molempien kontaktit meni tietysti tosi hienosti.

Tehtiin pari vauhdikasta ja ainakin pitkältä tuntuvaa rataa... En tiedä, johtuiko vain paljosta juoksemisesta vai jostain muusta, mutta mulla loppui kunto aivan totaalisesti kesken. Hiki valui, henki pihisi, eikä ohjaamisesta tullut loppuradasta mitään. Jotenkin jo lähdössä oli vähän vempula olo, ja kun juoksi kolmatta kertaa puomin viertä, tuntui ettei vaan jaksa. Ärsyttävää. Muutenkin jouduttiin hinkkaamaan paria kohtaa, mutta saatiin ne lopulta menemään ihan kivasti.

Lopuksi tehtiin vielä yksi helpompi ja lyhyempi pätkä, jossa palkkasin molemmilla kontakteilla. Esteitä kannettiinkin sitten jo aika lailla pimeässä. Taitaa kesäkausi vedellä viimeisiään...

Ennen treenejä otin muutaman luoksetulon ja treenien jälkeen Irma teki meille yhden tunnarin. Koitin aluksi pysäyttää Tuittu pitkältä matkalta, mutta eihän se pysähtynyt. Parin epäonnistuneen yrityksen jälkeen huomautin sille tiukahkoon sävyyn moisesta kurittomuudesta ja otettiin pysäytys vähän lähempää. Se oli tosi hyvä. Otin vielä toisen pysäytyksen kauempaa ja pari naminheittoa. Läpijuoksuja otin vain yhden, kun Tuittu hidasteli. Tunnari oli oikein hyvä ja rauhallinen.