Viimeisen illan treenit pitäisi kyllä kieltää lailla, että typerät ihmiset tajuaisivat olla treenaamatta ja kehittämättä uusia ongelmia. Mun piti ihan vaan käydä tekemässä yksi ruutuun lähetys ja yksi tunnari, jotta saataisiin semmoinen mukava onnistumisen tunne. Joo, kuuluisat viimeiset sanat.

Ruutuun lähetys meni kyllä kerrasta hyvin, mutta siihen se sitten jäikin. Tunnarissa Tuittu toi ensin väärän (ja ihan oikeasti haisteltuaan), sitten nosti väärää ja toi oikean, ja vasta kolmannella kerralla kerrasta oikean (kun se sattui osumaan kohdalle). Viimeistä tuodessaan se vielä viskeli sitä kauniisti ympäri kenttää.

No, sain sitten päähäni treenata vielä ruudun loppuosaa. Siinähän ei ole ollut mitään ongelmia, joten ihan vaan vahvistusta... No joo. Kaikki muu meni ok, mutta kun kutsuin Tuittua sivulle, se tuli suoraan oikealle puolelleni ja seurasi siinä nätisti. Ja sama uudestaan. Ja uudestaan. Muutaman toiston jälkeen se sitten alkoi karkailla ruudusta luokseni. Saatiin tilanne jotenkin korjattua, mutta eipä mieliala paljon noussut. Onneksi Tuittu tuskin löytää siellä kokeessa koko ruutua, niin ei tarvitse tuota loppuosaa stressata ;)