Hakuiltiin tänään Lohjan soramontulla. Otin Tuitulle vaihteeksi vähän erilaisen treenin - pelkkiä haamuja. Vaikkei mulla ole mitään pakkomiellettä saada Tuittua tekemään suoria pistoja, niin eipä haamuista haittaakaan liene. Ne saivat Tuittuun selvästi myös lisävirtaa ja se jaksoi loikkia vauhdilla vielä viimeisellekin ukolle.

Äijiä oli kuusi, kaikki näyttäytyivät, menivät piiloon ja palkkasivat suoraan. Neljännellä pistolla Tuittu teki koukkauksen risteävän polun kautta, mutta muille se meni lujaa ja suoraan. Pääsin myös treenaamaan hallintaa, kun Tuittu meinasi kiirehtiä keskilinjalle palatessa. Loppua kohti se malttoi paremmin ja sain sen kulkemaan suunnilleen vieressä.

Mukavan vauhdikas ja hauska treeni.

Kaikkien treenattua pyysin vielä Piaa liikkeenohjaajaksi tunnariin. Pia vei kapulat ja näytti niitä Tuitulle, jotta se ymmärtäisi missä ne ovat. Autossa odottelu, outo paikka, liikkeenohjaaja ja pieni yllyttäminen olivat kuitenkin liikaa pienen koiran pienelle päälle, ja se pisti liikkeen ihan plörinäksi. Se löysi kyllä kapulat (vähän turhankin vauhdilla...), mutta toi oman vasta häsläämisen ja väärän tarjoamisen jälkeen. Varakapuloitakaan ei tietenkään ollut, joten ei voitu yrittää uudestaan. No, tää on niin tätä ;)