Oltiin tänään piiitkästä aikaa hakutreeneissä. Treenattiin raunioporukan kanssa Niihaman mastolla. Tai ei meitä ollut kuin kolme, mutta saatiin ihan mukavat pienet treenit aikaiseksi.

Otin Tuitulle ensin kaksi irtorullailmaisua, ukot n. 10 metrissä näkyvillä. Molemmilla Tuittu otti rullan tosi hyvin ja nopeasti ja toi sen mulle asti, mutta tuli taas omia jälkiään palaten. Olin kuitenkin oikein tyytyväinen, että se otti ja toi rullan varmasti, vaikka ollaan tosiaan treenattu nyt älyttömän vähän.

Ilmaisuharjoitusten jälkeen otettiin suoraa palkkaava ukko vasemmalle. Löytyi helposti. Sitten tyhjä oikealle. Tuittu jätti lähteissään kiihdytysjäljet maahan ja irtosi hyvin aika pitkälle. Tällä kertaa se tuli myös nopeasti takaisin! Jes! Pisto oli vähän terävä ja kapea, mutta ajatus jo ihan oikea. Kutsuin sitä kyllä luokse, mutta ei se aikaisemminkaan ole tehonnut...

Viimeisenä olikin sitten helppo suoraa palkkaava äijä vasemmalla. Siinä ei mitään kummallista. Kaiken kaikkiaan siis ihan onnistunut treeni ja Tuitulla näytti olevan oikein hauskaa :)