Vai oisko ne kuitenkin tottelemattomuudet?

Otettiin hyppynoutoa, kaukoja, istumista, ruutua ja luoksetuloa. Hyppynouto (omalla puukapulalla) sujui nyt edelliskerran löysäilyä paremmin. Heittelin kapulaa tosi vinoonkin. Kerran Tuittu tuli suorinta reittiä takaisin, mutta pienellä avustuksella se hoksasi seuraavilla kerroilla hypätä takaisinkin, vaikka joutui tekemään hankalan koukkauksen. En mä sentään niiin surkea heittäjä voi olla, etteikö me tätä liikettä klaarattaisi ;)

Kaukoissakin oli tänään vaihteeksi hyvä päivä. Otin ensin istumisesta ja maasta seisomisia läheltä ja kaukaa. Yksi maasta seisominen jäi tekemättä, kun Tuittu katseli väärään suuntaan, muuten tosi hyvä. Lopuksi otin muutamasta metristä asennonvaihtoja sekaisin. Yhden maasta istumisen Tuittu teki seisomisen kautta, muuten hyvä. Tai, no, vähän se taas kääntyi vinoon.

Liikkeestä istuminenkin tuntuu taas sujuvan. Pientä epävarmuutta ja hidestelua siinä on edelleen, mutta saatiin muutama ihan hyväkin suoritus aikaiseksi.

Ruutu taas tökki. Voisikohan koko liikkeen poistaa, kun sen treenaaminen on niin turhauttavaa? Ensimmäisellä lähetyksellä Tuittu karkasi ja kävi pissalla. Sain sen kyllä nopeasti takasin. Tehtiin sitten muutama toisto läheltä ja vähän kauempaa, mutta Tuittu ei vaan hahmota. Se saattaa irrota vauhdilla ruutua kohti, mutta menee sitten pyörimään reunamerkeille ja etsii kosketusalustaa (tai jotain muuta?). No, ruokaa en ainakaan voi rueta ruutuun viemään, sillä Tuittu saattaa nytkin pyöriä siellä nenä maassa. Täytynee vain jatkaa näin ja helpottaa harjoituksia.

Luoksetulon halusin ottaa kokonaisena kisamaisena liikkeenä, jotta saisin ulkopuolisen näkemyksen pysähdyksistä. Tuittu ei tietenkään tehnyt parastaan, vaan tuli hitaasti ja eteni seisomisessa vaikka kuinka. Päädyttiin sitten treenaamaan läpijuoksuja lyhyellä matkalla, jotta saataisiin niihin vauhtia, jotta voitaisiin treenata pysähdyksiä lyhyellä matkalla... Karkuun lähtemällä sain Tuittuun taas vähän vauhtia.

Kyllä mussa varmaan jotain vikaa on, kun jaksan harrastaa tällaista lajia tällaisen eläimen kanssa.