Tänään sählättiin Jyväskylässä - vähemmän menestyksekkäästi. Ensimmäinen rata oli kamalaa häsellystä, en saanut Tuittua sujuvasti varmaan yhdellekään esteelle. Siitä huolimatta tehtiin päivän paras (=ainoa)tuloksemme, 5. Vitonen tuli kiellosta kepeille, vaikka kiemuroita ja kaarroksia tuli siis muillakin esteillä. Tuittu teki kuitenkin keppien aloituksessa tosi hienon pelastuksen. Se oli ajautunut estelinjan ohi keppien vasemmalle puolelle, ja kun käskytin sitä kepeille, se tuli suoraan ensimmäistä väliä kohti (väärältä puolelta siis). Olin _aivan varma_, että se menee väärään väliin, mutta viime hetkellä se kiersi itsensä ensimmäisen kepin ympäri, aloitti oikeasta välistä ja teki virheettömän pujottelun! Kontaktitkin olivat kaikesta holtittomuudesta huolimatta ihan kelvollisia. Koira oli siis hyvä, mutta ohjaaja vähän ulkona kartalta...

Toisella radalla sitten petti koirankin koordinaatiokyky ja se paukautti täyttä vauhtia päin rengasta. Mäjäys kuului yleisöön asti ja aika hurjan näköisesti Tuittu kimposi maahan törmäyksen voimasta. Hetken se näytti vähän hölmistyneeltä, mutta kun tuntui olevan kunnossa, tehtiin rata loppuun. Kontaktit oli lennokkaita, mutta muuten rata meni hyvin, eikä kolari ainakaan Tuitun vauhtia hillinnyt. Pöytäkirjoihin suorituksemme merkittiin keskeytykseksi.

Viimeinen rata oli sitten hyppäri, ja rimanpudotusta, keppikieltoa ja hyllyä (ylimääräinen aita) lukuunottamatta ihan hyvä ;) Kiellosta saan taas varmaan syyttää itseäni. Tuittu oli melkein menossa oikeaan väliin (vaikka näytti juoksevan pitkäksi), mutta hosuin ja kutsuin sen takaisin, jolloin ylimääräisestä pyörähdyksestä tuli kieltovirhe. Hylly taas tuli jotenkin yllättäen. Ilmeisesti Tuittu ajautui sen verran selkäni taakse, etten saanut kerrottua sille oikeaa suuntaa.

Että näin tänään. Mutta eipä saatu yhtään kontaktivirhettä ;) (Luojan kiitos viimeinen rata oli hyppäri!)