Tänään vähän tokoilua. Treenit meinasi tosin jäädä kokonaan väliin, kun olin töiden takia ihan tosi myöhässä, enkä sitten edes meinannut löytää eri paikassa ollutta ryhmää. Ehdin kuitenkin ottaa vähän ruutua ja muuta pientä.

Ruudun treenaamisessa pitäisi nyt keskittyä matkan pidentämiseen. Tuittu menee ruutuun (jossa kosketusalusta) ihan hyvin n. 10-15 metristä, mutta pidemmät lähetysmatkat ovat vielä turhan epävarmoja. Seisominen ja pahvin häivyttäminen jätetään varmaan suosiolla tuonnemaksi. Jos vaikka jaksettaisiin tehdä yksi asia kunnolla ;)

Muuta pientä oli sitten seuraamista ja metallinoutoa. Seuraamista otin 1-2 askeleen siirtymisinä ja paikallaan kääntymisinä. Askeleet eteen ja oikealle menee ihan kivasti, mutta muissa siirtymisissä paikka kyllä heittelee aika hurjasti. Metallinoutoa otin ihan läheltä palautustreeninä. Aika helposti kapula lähti valumaan Tuitun suussa, mutta sain palkattua ihan hyvistäkin suorituksista. Metallin treenaaminenkin on jäänyt viime aikoina ihan paitsioon, kai sitäkin taas pitäis...