Tänään oli Nokialla viimeiset agilitykisat ennen sm-kisoja. Tehtiin kaksi hyllyä. Rohkein mielin siis Lappeenrantaan...!

Ensimmäisellä radalla oli alussa kamala pyörimishyörimiskohta, takaakiertoja ja välistävetoja vuorotellen. Loppurata olikin suunnilleen pelkkää suoraa... No, selvittiin sitten alun kiemuroista, mutta otettiin hylly heti kun rata alkoi helpottaa. Aan jälkeen oli suoraan edessä vierekkäin kaksi aitaa, joista oikeanpuoleinen piti hypätä ensin ja sitten takaakiertäen vasen. Koska en saanut yllättäin aalta yhtään etumatkaa, oli valssini oikeanpuoleisen hypyn jälkeen vähän myöhässä ja Tuittu ajautui vasemman hypyn väärälle puolelle. Sain sen kuin ihmeen kaupalla kääntymään pois, mutta sitten se ehti loikata ensimmäisen hypyn takaisinpäin... Siinä vaiheessa vain nauratti, mutta jälkikäteen otti kyllä vähän päähän. Muuten rata meni ihan hyvin. Kontakteilla mulla ei tosin ollut hirveästi sanottavaa, mutta kyllä Tuittu ne jotenkin teki.

Toisella radalla koira sitten lähtikin ihan käsistä. Selvitettiin kolme ensimmäistä hyppyä, mutta aalta Tuittu hyppäsi paljon ennen kontaktia ja roiskaisi heti perään renkaan kehikon välistä. Kun sitten yritin saada sitä käsiin uusiakseni renkaan, se ehti käydä mm. puomilla... Loppurata meni taas virheettä. Puomin kontakti oli kyllä taas sarjassamme herran haltuun, mutta ei siitä virhettä olisi tullut.

Tiistaina onneksi päästään treenaamaan. Kun vielä keksisi, että mitäköhän ihmeitä voisi tehdä?