Tänään raunioilla. Treenejä odotellessa otin telineitä. Tunneli, keinu ja tynnyrisilta menivät moitteetta. Tikapuilla Tuittu tipahti yhteen väliin, mutta uudella yrityksellä meni ihan nätisti. Toi oli ihan hyväkin varoitus Tuitulle (jos se nyt siitä yhtään hätkähti...), se kun painattaa tikapuut aina sellaista kyytiä, etten meinaa pysyä perässä. Pituus tökki sitten taas urakalla. Vein taas palkan kipossa pituuden taakse ja lähetin Tuitun viereltä. Se selvästi varoi estettä, varsinkin rysäytettyään kerran sen päälle, ja pysähtyi ennen ponnistamista. Loppuun saatiin pari onnistunutta hyppyä ihan lyhyellä esteellä. Tällä kertaa Tuittu ei karannut kertaakaan, mutta yritti pariin otteeseen. Raunioilla ei ollut muita, joten uskalsin pitää sitä irti...

Tuittu oli myös mukana tallaamassa aluetta. Se juoksi hulluna ympäriinsä ja tarkisteli piiloja, mutta tuli tosi hyvin luokse kutsuttaessa. Ihan hyvää treeniä tällainenkin tuollaiselle hallintaongelmaiselle.

Varsinaisena treeninä mun oli tarkoitus ottaa Tuitulle suoria lähetyksiä, jotta touhu ei menisi ihan haahuiluksi. Kuljin aluetta pk-hakumaisesti niin, että tie oli ikään kuin keskilinja. No, suunnitelma ei kaikilta osin toteutunut, kun en tiennyt kaikkien maalimiesten paikkoja, mutta saatiin kuitenkin ihan hyvä treeni. Äijiä oli kaikkiaan neljä. Oli mukava huomata, että kun lähetin Tuitun suuntaan, jossa ei ollut maalimiestä, niin se tuli aikansa etsittyään takaisin kuin tyhjältä metsäpistolta konsanaan. Hajun saatuaan se sitten kyllä irtosikin ja kauas, mutta haki tosiaan välillä "lisäohjeita".