Tämän vuorokauden sisällä sattui kaksi pientä ihmettä: Suomi voitti euroviisut ja me tehtiin agilityssä ensimmäinen 0-voitto. Ensimmäinen on ehkä valtakunnallisesti vähän merkittävämpi uutinen, mutta ei nyt takerruta siihen.

Oltiin siis Pirkkahallilla kolmen startin kisoissa. Ensimmäisellä radalla väännettiin nippa nappa ihanneaikaan mahtuva 0-rata, jolla irtosi 4. sija. Suoritus ei ollut järin vakuuttava, yhdeltä hypyltä tuli melkein kielto ja Tuittu liikkuikin vähän hitaasti. Kontaktit oli taas vähän tuuripeliä, mutta kai se ne jotenkin otti. Puomia varmistelin jo suoralla, joten siihenkin kului aikaa.

Toinen rata meni sitten melko sujuvasti ilman isoja kömmellyksiä. Tuntui tosin, että Tuittu olisi päässyt lujempaakin. Tehtiin sitten puhdas rata kolmisen sekuntia alle ihanneajan ja saatiin ihkaensimmäinen nollavoitto! Voitosta tuli kyllä melkein yhtä epätodellinen olo kuin Suomen euroviisuvoitosta. Mutta siinä se kilpailukirjassa lukee :)

Kolmannelle radalle (hyppäri) en sitten tainnut enää jaksaa keskittyä kunnolla. Radan alku meni ihan plörinäksi, vedin Tuitun ohi kahdesta aidasta ja päästin putkeen. Pienen hengähdyksen jälkeen sain itseäni sen verran niskasta kiinni, että vedettiin kuitenkin rata loppuun ihan kelvollisesti. Ei edes harmittanut ihan hirveästi, päivä oli kuitenkin kokonaisuudessaan kohtuu onnistunut...