Käytiin taas Turussa säheltämässä. Kotiintuomisiksi saatiin yksi nolla, yksi hylly ja yksi yliaikainen kymppi. Kaikki radat olivat kyllä mielestäni hyviä ja sujuvia. Ohjaaminenkin tuntui melkein jopa helpolta...!

Ensimmäinen rata oli kaikin puolin sujuva ja suunnitelmien mukainen. Yhtä putkeen menoa varmistelin ehkä liikaa, mutta ei me kyllä juurikaan tuhlattu aikaa mihinkään ylimääräiseen. Aan kontakti otettiin jopa hieman liian vauhdikkaasti... Sijoituttiin neljänneksi ja hävittiin voittajalle alle sekunti. Suuntaus on siis ihan hyvä :)

Toinen ratakin oli muuten varsin onnistunut, mutta putkea ennen tehdyllä valssilla Tuittu ajautui selkäni taakse ja sieltä putken väärään päähän. Aan ja puomin (joista jälkimmäinen oli vasta hyllyn jälkeen) kontaktit olivat melko hyviä.

Hyppärikin oli taas muuten ihan mainio suoritus, mutta kepeillä tökkäsin Tuitun kahteen otteeseen kakkosväliin. Ahnehdin siinä ehkä liikaa, Tuittu olisi varmaan tarvinnut enemmän suoristamista ja tilaa. Kulma oli lähes samanlainen kuin kakkosradalla, jossa sisäänmeno kuitenkin onnistui.

Kämmit harmitti melkoisesti, kun kolme nollaakin oli kuitenkin lähellä. Kokonaisuudesta jäi silti positiivinen mieli - Tuittu toimi hyvin, pysyi käsissä ja tuntui menevän juuri sinne minne ohjasinkin. Radalla oli kivaa :)