Eilen agiliidettiin taas sm-treeneissä. Tällä kertaa Niina ja Tero olivat järjestäneet kaksi rataa, jotka tuntuivat olevan melko ylivoimaisia ainakin ohjaajille... Rataa opiskeltiin yhteisvoimin monta kierrosta, ennen kuin se alkoi painua mieliin. Silti monikin onnistui sähläämään estejärjestyksestä oman versionsa ;)

Itselläni ensimmäiseen rataa tutustuminen meni niin estejärjestystä opetellessa, että varsinainen ohjaussuunnitelma jäi vähän vajavaiseksi. Ratasuorituskin oli mitä oli, mutta korjaamisilla saatiin kaikki kohdat menemään edes jotenkin päin. Varsinkin keppien aloitus suorasta avokulmasta aidan ohi viemällä oli meille varsin haasteellinen. Valssaamalla aidan jälkeen se onnistui parhaiten.

Toinen rata oli jostain syystä vähän helpompi oppia ja ehdin keskittyä ohjaussuunnitelmaankin... Päästiin rata kerrasta läpi ilman _virheitä_, mutta varsinkin loppurata oli aika rääpimistä. Multa loppui kunto ihan kesken. Kun olisi pitänyt juosta, huutaa ja valssailla, niin ohjasinkin viimeiset esteet takaa suunnilleen oikeaan suuntaan huitoen. Treenien lopuksi, hengityksen tasaannuttua, otinkin yhtä kepeille vientiä uudestaan ja sain sen menemään vähän skarpimmin.

Niin, ja kontaktitkin Tuittu teki taas aika kiltisti.

Omaa vuoroa odotellessa otin myös vähän tokojuttuja - seuraamista, luoksetuloja (läpijuoksuja ja muutama pysäytys) ja maahanmenon sekä seisomisen. Seuraaminen oli ok. Luoksetuloissa Tuittu tuli suht hitaasti laukaten, pysähdykset oli kohtuullisia. Maahanmeno ehkä vähän laiska, seisominen ok.