Oltiin tänään Orivedellä agilitykisoissa, jossa neljän koiran miniluokassa olisi ollut tarjolla jopa pari 0-voittoa. Mutta ei.

Ensimmäiseltä radalta ei saatu kuin yksi kontaktivirhe, mutta se oli kyllä muuten aika takkuavaa menoa. En saanut Tuitusta tarpeeksi napakkaa otetta, vaan tunnuin olevan koko ajan puoli askelta myöhässä. Lennokkaat kontaktit johtuivat varmaan samasta holtittomuudesta. Aan kontaktit (mentiin kaksi kertaa) olivat aika nippa nappa, mutta puomilla ei jäänyt tulkinnanvaraa ;) Aikamme oli luokan nopein, mutta eipä tuommoisella suorituksella olisi voittoa ansainnutkaan.

Toiselle radalle lähdettäessä olin saanut heräteltyä koiran vähän paremmin kuulolle ja omakin fiilis oli optimistisempi. Ensimmäisen puomin (mentiin kaksi kertaa) kontaktin sain Tuitun ottamaan huutamalla sille jo tasaisella, että "Nyt sitten!!!" ;) Aa oli sitten huonompi, mutta ilmeisesti virheetön. Kaikki meni ihan ok, joten piti sitten sählätä keppien aloituksesta vitonen. Ja kun tultiin puomille toisen kerran, päätin pysäyttää Tuitun kontaktille vaikka väkisin. Kyllähän se pysähtyikin - poistuttuaan kontaktilta ja palattuaan sille takaisin. Yhden "Tuittu" -karjaisun aikana.

Ei ollut tänään "meidän päivä" lätkäjoukkueellakaan. Saas nähdä kuinka käy euroviisuissa! ;)