Olin reippaana varannut navettavuoron aamuksi klo 10. Ja olin jopa ajoissa paikalla. Mukana oli myös meillä pääsiäisen hoidossa viettävä Elvis-kihara, joka pääsi treenaamaan pujottelua, putkea ja minihyppyjä. Elviksellä oli tosi hauskaa :)

Tuitun kanssa otin aluksi aan ja puomin kontakteja niin, että tein niistä ja muutamasta esteestä kierrettävän radan. Mentiin rataa niin monta kierrosta kerrallaan kuin oma kuntoni kesti (eli ei kovin montaa...) ja palkkasin kontakteilla satunnaisesti. Sain Tuittuun ihan mukavasti vauhtia, mutta puomin kontaktit se teki silti aika hitaasti. Aa meni vedättämällä hyvin joka kerta.

Toisena asiana keskityin sitten vaihteeksi keppeihin. Otin muutaman aidan pituisia pätkiä, joilta tultiin kepeille hankalista kulmista. Lopuksi tein myös kontaktitreenin tyyppisen "radan", jossa keppien molemmissa päissä oli aita (vinossa). Aloituksissa oli vähän vaikeuksia, mutta niistäkin selvittiin. Itse pujottelut Tuittu teki tänään kuuliaisesti, eikä lopettanut kertaakaan kesken.

Agilityjuttujen lisäksi otin ruutua. Siitä ei tullut oikein mitään. Omakaan fiilis ei tosin siinä vaiheessa ollut paras mahdollinen, kun olin taas hermostunut Tuitun nenä maassa -haahuiluun, jota se teki heti, kun ei ollut käskyn alla. Saatiin sitten pari siedettävää suoritusta niin, että ruudussa oli näkyvä alusta ilman namia. En oikein tiedä, miten ton ruudun kanssa kannattaisi jatkaa. Toisaalta Tuittu ei vielä hahmota sitä paikkaansa ruudun keskellä, mutta toisaalta palkan vieminen ruutuun saa sen vain etsimään namia ympäriinsä. Ehkä jätän koko liikkeen hautumaan vähäksi aikaa, jos Tuittu vaikka oppisi sen itsestään ;)