Oltiin kevään ensimmäisissä ryhmätokotreeneissä Eteläpuistossa. Johtuiko sitten siitä vai oliko Tuitulla muuten vain huono päivä, mutta se teki kaiken aikalailla puoliteholla. Tehtiin vähän kaikkea, ikään kuin kartoitettiin tilanne.

Seuraamisessa meinasi kontakti kadota (palasi kyllä ärähdyksellä) ja etäisyyttä oli hirveästi. Itsekin tein kyllä ainakin käännökset tosi huonosti. Luoksetulosa Tuittu tuli ensimmäisen välin hidasta laukkaa, pysähtyi kohtuu hyvin, meni hetken päästä maahan ja tuli luokse ihan tosi hiljaa. Maahanmeno nyt ei ole mikään ongelma, se hoitunee seisomisen kestoa treenaamalla (mitä ollaan tehty ehkä kerran). Muuten täytynee palata back to basics, taas vaihteeksi. Läpijuoksuja nyt varmaan ainakin.

Ensimmäinen noutoyritys oli kaamea - Tuittu katseli ihan eri suuntaan, kun heitin kapulan, ja etsi sitä sitten ikuisuuden. Toisella kertaa meni sitten vähän paremmin, mutta vauhdissa oli kyllä parantamisen varaa (meni ja tuli löysää laukkaa). Perusasennot ja luovutukset oli hyviä.

Ruutua otettiin muutama kerta kosketusalustan kanssa, ensin ihan läheltä ja sitten kauempaakin. Ruutu ja pahvi olivat täysmittaisia. Tämä meni ihan hyvin :) Toistaiseksi treenimetodin vaihdos vaikuttaa ihan hyvältä idealta.

Myös kaukot menivät oikein hyvin. Otin yhdestä muutamaan asennonvaihtoa kerrallaan muutaman metrin välimatkalla. Istumisesta seisomaan Tuittu astui välillä eteenpäin (normaalia), mutta muut asennot meni oikeastaan tosi hyvin.

Ai niin, alkuun tehtiin paikallamakuu (4 min). Koska ei olla otettu sitä koko talvena, jäin ihan suosiolla näkyville. Tuittu vilkuili vähän ympärilleen, mutta oli varsin rauhallisen oloinen. Palatessani se alkoi heiluttaa häntäänsä ja lipoa huuliaan - tiesi siis odottaa kissanruokaansa ;)