Tänään agiliidettiin taas treenien muodossa. Oltiin tällä kertaa Tommin (ja kahden ponin ;)) kanssa keskenämme ja ehdittiin mukavasti hinkata useampaa rataa. Kehiteltiin radoille kaikenlaisia esteenkiertoja, ohivientejä ja muuta mukavaa. Keppejä otettiin useampaan kertaan hankalista avokulmista ja putkeen mentiin aina vaikeammasta päästä.

Meillä oli Tuitun kanssa taas vähän tökkivää menoa. Tai no, koira kyllä meni ihan kivasti... Tehtiin useimmat hankalat kohdat vähintään kerran uudestaan, eikä mikään rata sujunut puhtaasti. Loppujen lopuksi treeni oli kuitenkin tosi hyvä, kun tuli treenattua noita erilaisia kummallisuuksia. Jos sitä sitten kisoissakin onnistuisi säilyttämään toimintakykynsä, vaikka joku aita pitäisikin suorittaa ihan käsittämättömästä suunnasta.

Keppien aloitukset Tuittu teki oikein hyvin, mutta jostain syystä sillä oli taas ongelmia pujotella loppuun asti. Lopputreeniä kohden pujotteluvarmuus vähän parantui, mutta oli se aika turhauttavaa. Aan kontaktit olivat vedättämällä ihan hyviä. Puomin otin välillä pysäyttäen ja välillä vauhdilla. Kerran Tuittu tuli alas vähän turhan lennokkaasti. Huomautin, otin uudestaan ja palkkasin pysähdyksestä. Ai niin, keinukin oli mukana parilla radalla. En edes muistanut satunnaisia keinuongelmiamme, ja Tuittu teki keinut hyvin ja nopeasti.