Kymmeneltä piti olla hakutreenit, mutta koska aamulla oli viitisentoista astetta pakkasta, ne päätettiin perua. Lähdin sitten kaikessa rauhassa aamulenkille nautiskelemaan mukavasti lämmittävästä auringosta. Jäällä oli niin lämmin, että otettiin siellä vähän luoksetulotreeniäkin. (Treeni meni kyllä ihan läskiksi, kun Tuittu alkoi sikapossuksi ja kävi moneen otteeseen pöllimässä sen taakse jätetyn palkan.) Palasin kotiin vartin yli kymmenen huomatakseni tekstiviestin, että treenit pidetään sittenkin, klo 10.15. Nooo, ei muuta kuin kamat kassiin ja menoksi. Myöhästyin hädin tuskin puoli tuntia ;)

Oltiin taas Lahdesjärvellä ja tehtiin aika samanlainen treeni kuin viimeksi. Ensin vasempaan etukulmaan tyhjä (siis samaan kohtaan kuin viimeksi) ja sen jälkeen kolme äijää ilman mitään erityistä. Tuittu lähti tyhjälle tosi hyvin, mutta sitten se katosi kallionrinteen taakse ja pysyi näkymättömissä jonkun aikaa... En tiedä, mitä se teki tai missä asti se kävi, mutta lopulta se tuli hienosti takaisin ja teki siis ihan hyvän tyhjän piston. Ensimmäinen äijä oli sitten suht lähellä, jotta saatiin Tuitulle varma onnistuminen. Kaksi seuraavaa taas kunnon matkan päässä. Toiselle jouduin lähettämään kaksi kertaa, ensimmäisestä lähetyksestä tosin tuli ihan siisti tyhjä. Viimeinen löytyi hienosti. Tuittu oli tänään oikein mukavan tuntuinen, irtosi ja eteni hyvin. Hallintaankaan ei tarvinnut kiinnittää nyt niin paljon huomiota, Tuittu harkitsi livistämistä ihan vain pari kertaa ;)

Nyt koira on toivon mukaan tarpeeksi väsytetty, sillä loppupäivästä tulee sille aika tylsä. Niin hieno ilma kuin ulkona onkin, iltapäiväksi on pakko liimautua telkkarin ääreen katsomaan jääkiekon olympiafinaalia. Vaikken mikään urheiluhullu olekaan, niin jännittää jo nyt! Pelin jälkeen mennään taas pelaamaan salibandya, joten Tuittu joutunee tyytymään lyhyisiin pissalenkkeihin. Onneksi se tykkää myös laiskottelusta :)