Otettiin eilen illalla vähän kaukoja (eteisessä ;) ) ja luoksetuloa (iltalenkin yhteydessä Hermian parkkiksella). Kokeilin kaukoissa kaikkien asentojen yhdistämistä, kun tähän mennessä ollaan treenattu vain kahta asentoa kerrallaan. Sekoittaminen onnistui yllättävän hyvin, Tuittu teki lähestulkoon kaikki vaihdot. Sen verran liikkeissä oli vielä levottumuutta, että tekniikkatreeniä pitää kyllä vielä hinkata.

Luoksetuloissa nakitin Einarin "palkkaajaksi" Tuitun taakse. Otin ensin yhden luoksetulon pysäytyksellä. Pysähdys oli sen verran tehokas, että lumeen jäi parinkymmenen sentin jarrutusjäljet ;) Seuraavaksi Tuittu sitten ennakoikin, tapansa mukaisesti ei hiipimällä, vaan pysähtymällä omia aikojaan. Kun mitään ei tapahtunut, se tarjosi myös maahanmenoa ja jouduin lopulta antamaan toisen luoksetulokäskyn. Otettiin sitten vielä pari läpijuoksua, ilman ennakointia, ja loppuun vielä yksi pysäytys.

Mietiskelin tuossa, että pysähdykset _tuntuvat_ olevan jo niin hyvin hallussa, että voisin alkaa kitkeä ennakointia useammilla läpijuoksuilla...? Katsotaan, kuin käy.