Tänään siis agiliitotreenit. Päivän epävirallisena teemana oli pujottelu, otettiin kepit parilla radalla kahteenkiin kertaan. Aloitukset olivat pääasiassa avokulmia, joita sitten yritettiin ohjata suunnasta jos toisestakin. Tuitulle nuo oikealta suoraan sivusta lähestymiset ovat juuri niitä vaikeimpia, joten treeni tuli ihan tarpeeseen. Saatiin tehtyä jopa muutama ihan onnistunutkin suoritus. 90 asteen umpikulma (tai jotain, se toinen puoli ;) ) onnistui poikkeuksetta. Sen sijaan itse pujottelu tökki taas välillä. Ymmärrän kyllä, että väärä puoli on Tuitulla edelleen epävarma, mutta kun oikealtakin ohjaten tuli pari virhettä... En edes vedättänyt sitä tai mitään, ja silti se yhdessä vaiheessa jätti 1-2 viimeistä väliä pujottelematta. Turhauttavaa. Jotenkin pujotteluun pitäisi saada vielä varmuutta ja nopeuttakin. Kai sitä pitäis treenata ;)

Kontaktit yritin ottaa vähän puolihuolimattomasti ilman palkkausta, jos vaikka olisin päässyt huomauttamaan Tuittua virheestä. Mutta ei, se teki hienot kontaktit niin aalla kuin puomillakin. Ajattelin kyllä, että ehkä kontakteilla voisi jatkossakin palkata vain satunnaisesti ja pyrkiä muuten tekemään ne kilpailunomaisesti. Tai siis niin, kuin toivoisin niiden menevän kisoissakin. Keksiiköhän joku vielä joskus jonkun ihmekonstin kontaktiongelmiin? Jos, niin tänne yksi sellainen, kiitos.

Muuten radoilla ei ollut mitään ihmeellistä. Kaarrokset olisi voineet olla pienempiä ja käännökset nopeampia, mutta tuolla navetan mattoalustalla on pakko vähän tinkiä. Nytkin Tuittu lensi ainakin kerran kyljelleen, kun teki loppuun tultuaan vähän liian tiukan kurvin nameille... Niin, ja lähdössä oli taas vähän levottomuutta, tai paremminkin kurittomuutta. Kävin pari kertaa palkkaamassa Tuitun odottamisesta. Josko sen sillä saisi taas malttamaan.

Kiitos muuten vielä Katille luoksetulovinkeistä. Ihan kuin oltaisiin sukua, sillä sama juttu tuli itsellä mieleen tuossa päivemmällä. Otinkin sitten lenkillä luoksetuloja niin, että ensin muutama läpijuoksu ja loppuun yksi pysäytys. Ensimmäisellä Tuittu ennakoi, muut meni sitten paremmin. Ja pysähdyskin oli vielä ihan hyvä. Jatkanemme siis näin :)