Alkaa pikku hiljaa riittää nää kelit. Sunnuntaina peruuntui hakutreenit ja eilen agility. Lenkkeilykin on vähän vajaata, kun aina joku paikka jäätyy. Tänään oli onneksi enää semmoiset -13 astetta ja pakkasen on luvattu lauhtuvan loppuviikosta.

Ollaan siis vietetty aikaa pääasiassa neljän seinän sisällä laiskotellen. Vähän ollaan treenailtu metallinoutoa ja istu-seiso -kaukoja. Todella vähän. Ruuan annon yhteydessä olen ottanut useamman päivän ajan aina yhden istumasta seisomaan nousemisen, josta vapautus Tuitun takana olevalle ruokakipolle. Ruokakippotreenit ovat ehdottomasti tehokkain koulutusmetodi, kun kyseessä on tällainen sikapossumaisen ahne koira ;) Ruokakippotreeneissä istumasta seisomaan nouseminen sujuu jo ihan mukavasti.

Laiskottelukin on välillä ihan mukavaa -sekä minusta että Tuitusta - mutta kovasti odotellaan jo sään lämpiämistä, jotta päästäisiin lauantaina hakutreeneihin ja sunnuntaina agilitykisoihin. Varsinkin jälkimmäinen voi tosin olla aika mielenkiintoinen kokemus parin viikon treenitauon ja lomailun jälkeen...